İLKÖĞRETİM HAFTASINI KUTLADIK

2023-2024 eğitim ve öğretim yılı İlköğretim Haftası Kutlamaları başladı. Yeni heyecanla gelen 1.Sınıf ve Anasınıfı öğrencilerimiz uyum haftası ile okulları ile tanıştı. Öğretmenleri ile tanışarak, vakit geçirerek, okula alışma dönemini sağlıklı atlatma yönünde adımlar atıldı. Şimdi tüm okulca onlara “HOŞGELDİNİZ” diyoruz. Okulumuzda 4/C  Sınıf öğretmeni Ramazan COŞKUN koordinatörlüğünde yapılan programda ilköğretim haftasının önemine değinildi. Günün anlam ve önemini belirten konuşma öğrencimiz tarafından yapıldı. Tüm öğrenciler hep birlikte “şimdi okullu olduk” şarkısını söylediler.

Bir toplumun gelişmişlik düzeyinin o toplumun eğitim seviyesi ile ölçütlüğünü belirtmesi hey şeyi anlatıyordu.  Öğrencilerin şiirleri ile günün anlam ve önemi pekiştirildi.

Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Programı hazırlayan Ramazan COŞKUN öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

İlköğretim Haftası ile güzel sözleri aşağıya aktarıyoruz.

Bilgisiz insan, meyvesiz ağaca benzer.

İlköğretim davası, insan olma, ulus olma davasıdır.

Yurt kalkınmasının temeli ilköğretimdir.

Öğrenim, aklın gücünü geliştirir.

Bilmemek ayıp değil, bilmediğini öğrenmemek ayıptır.

İlköğretim geleceğin temelidir.

27.09.2023 91