Öğrencilerimizden  Gazze deki Çocuklara Kardeş Eli

Öğrencilerimizden Gazze deki Çocuklara Kardeş Eli

 Türkiye’nin geleceği olan minik öğrencilerimiz, Gazze'de yaşanan acı olaylara duyarlılık göstererek anlamlı bir Yardım Kampanyası kararı aldılar. Şeyhbaba İlkokulu'nun  öğrencileri, sınıflarında bir araya gelerek Gazze’deki çocuklar için için yardım toplama etkinliği düzenlediler.

 Öğrenciler, Gazze'deki çocuklara  yardım eli uzatmak amacıyla kendi harçlıklarını biriktirmeye başladılar. Biriktirdikleri harçlıklarını özenle toplayan minik kalpler, Okul müdürü Aziz Darıcı ile birlikte İHH İnsani Yardım Vakfı Kahta temsilcisi Mahmut Çelebi’ye teslim ettiler.

  İHH İnsani Yardım Vakfı Kahta temsilcisi Mahmut Çelebi, öğrencilerin bu davranışını takdirle karşıladığını belirterek, "Bu çocuklarımızın, yaşanan acı olaylara karşı gösterdiği bu duyarlılık geleceğimiz adına umut verici. İHH İnsani Yardım Vakfı  aracılığıyla yaptıkları yardım, onların insanlık sevgisi ve yardımlaşma bilinciyle dolu olduğunu gösteriyor.”

  Bu anlamlı yardım kampanyasıyla öğrencilere değerler eğitimi kapsamında, dayanışma, yardımlaşma ve insanlık değerlerini öğretmenin yanı sıra, dünya genelinde yaşanan zorluklara karşı duyarlı olma bilinci de aşılandı.

 Okul müdürü Aziz Darıcı , öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve onları destekleyen velilerimizi gönülden tebrik etti.

27.10.2023 102

27-10-202327-10-202327-10-202327-10-2023