Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

    Şeyhbaba İlkokulu 2023-2024 Eğitim öğretim yılı okul aile birliği toplantısı daha önceden belirlendiği tarih olan 25 Ekim 2023 Çarşamba günü  saat    14.30’ da okulun çok amaçlı salonunda yapıldı. Gündem maddeleri okunup, ilave edilecek konular konuşuldu. Şeyhbaba İlkokulu olarak 2023-2024 Eğitim öğretim yılı okul aile birliği genel kurul toplantısı yapıldı.

   Velilerimizle okulumuzu, öğrencilerimi ve yapılacak işlerimizi istişare ettik. Depremden dolayı  eksik kalan öğrencilerin durumu, eksik kazanımlarının nasıl telafi edileceği, öğrenci davranışları, velilerin sorumlulukları gibi konular paylaşıldı. Okul Aile Birliği yönetim kurulumuzun çalışmalarının devam etmesi ve görev süresi dolan Okul Aile Birliği Başkanı Hasan KUŞTEPE 'ye teşekkür edildi. Okulumuzun daha iyi imkânlarla eğitim çalışmalarına devam etmesi için iş birliğine varıldı. Öğrencilerin daha rahat ortamlarda ders görmeleri için imkânlar sağlanması için okul aile birliğinin aktif çalışması karara bağlandı.

  Kurul sonrası Okul Aile Birliği başkalığına tekrardan Hasan KUŞTEPE seçildi. Okul aile birliği başkanımız Hasan KUŞTEPE herkese teşekkür etti ve okulun ihtiyaçları için iş birliği içinde olacaklarını belirtti. 

Katılımlarından dolayı öğretmenlerimize, velilerimize teşekkür ediyoruz.

27.10.2023 67

27-10-202327-10-2023