Şeyhbaba İlkokulu

Vizyon: EĞİTİM VE ÖĞRETİMDE DAHA İYİ BİR AHLAKA SAHİP NİTELİKLİ ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEK

Misyon: BİZ... BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN BİLGİLİ, BECERİLİ KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK VE ONLARA 21.YÜZYILIN GELİŞEN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK BECERİLER KAZANDIRMAK İÇİN VARIZ.

Başarılar: İlçe içinde bir çok yarışmada birincilik. Aktif eğitim olarak kaliteli eğitim işleri

Saatler: 08:40/14:25
Isınma: KALORİFERLİ
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://seyhbabailkokulu.meb.k12.tr

Adres - ŞEYHBABA MAH. ŞEYHBABA CAD. ŞEYHBABA İLKOKULU BLOK NO 44 KAHTA / ADIYAMAN

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Okulumuzun bulunduğu mahalle ilçenin güneyinde yer alan oldukça eski bir mahalledir. Şeyhbaba Mahallesi olarak bilinmektedir.

Ulaşım İlçemize Türkiye´nin her yerinden karayolu ile ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca havayolu ile ulaşım imkanları mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 34 KM