12 Mart İstiklal Marşı’mızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Haftası

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı’mızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Haftası kutlandı

14.03.2024 46

12 Mart İstiklal Marşı’mızın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma haftası dolası ile okulumuzda program düzenlendi. Günün anlam ve önemini belirten konuşma, şiirler, milli şairimiz M. Akif ERSOY’un hayatı gibi içeriğinin olduğu program ile bağımsızlığımızın sembollerinden İstiklal Marşı’mızın ruhu öğrencilere aşılanmaya çalışıldı. Okulumuz öğretmenlerinden Sümeyye YURDAKUL tarafından düzenlenen program okulumuz öğretmenlerinden Sultan Ekin ÇAKIR’ın öğrencileri tarafından işaret dili ile İstiklal Marşı’mızın   okunması ile son buldu.

Programı hazırlayan Hocamıza ve programda görev alan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Milli şairimiz M.Akif ERSOY’un değdi gibi; Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazmayı nasip etmesin…

14-03-202414-03-202414-03-202414-03-2024