ŞEHİT ALİ İSLAMOĞLU ANAOKULUNDAN OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE OYUNCAK VE KIRTASİYE YARDIMI YAPILDI

RİZE ŞEHİT ALİ İSLAMOĞLU ANAOKULUNDAN OKULUMUZ ANASINIF ÖĞRENCİLERİNE OYUNCAK VE KIRTASİYE YARDIMI YAPILDI. BU YARDIMDA EMEĞİ GEÇEN BAŞTA OKUL MÜDÜRESİ FATMA GÜRLÜK’E ,ÖĞRETMENLERİNE, ÖĞRENCİLERİNE VE VELİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

TEŞEKKÜRLER ŞEHİT ALİ İSLAMOĞLU ANAOKULU

ŞEYHBABA İLKOKULU

26.12.2023 94

Zor zamanlar dayanışma ve destek olma günüdür. Birçok ilde yaşanan 06 Şubat depremi ile sarsıldık. Birçok kaybımız oldu. Üzüntümüzü ve acımızı en derin bir şekilde yaşadık. O günlerde ülke genelinde gösterilen ulvi tavır acılarımızı ve üzüntümüzü hafifletti. Zor zamanlarda devreye giren dayanışma ve destek olma tavrı, bu ülkede yaşayan insanların ne kadar hatır şinas olduklarını, yardımsever olduklarının bir göstergesidir. Bir yıla yakın bir zaman dilimi geçmesine rağmen hala unutulmamış olmak, hala "sizin yanınızdayız ve desteğimiz sizinle" mesajı çok anlamlıdır. Böyle bir güçlü mesaj bizleri, öğrencilerimizi daha çok sevindirdi. Bu mesaj Kardeniz'in güzel şehri Rize'den...